Kunci Gitar Cak Diqin – Denpasar Arjosari Chord Dasar

Intro : Am..Dm..G..E..
        Am..Dm..E..F..E..
        Am...

        Am               Dm
tanggal 30 oktober dek wingi..
    E               Am
SMS-mu isih ono HP iki..
E          Am                     Dm
tak simpen ono njrone folder pribadi..
           E
trus tak woco saben awan saben bengi..

        F             E
soko terminal.. arjosari..
       E                 Am
kowe pamit.. budhal nang bali..
         Am              E
emboh denpasar.. embuh endi..
        E               Am
emboh kecantol cowok australi..

          Dm               C
nanging saiki.. kok ngajak bubar..
      E                    Am   A
opo kowe kepincut cewek denpasar..
      Dm              C
keputusanmu.. bulat tekatmu..
          E                Am
mung pandongaku padhango dalanmu..

Int. Am F-E Am-Am-Am

             Am                 Dm
sing penting aku wes tau ngrasakke..
           E                      Am
yen ngajak pisah aku mung manut wae..
E      Am                     Dm
joko dudo denpasar akeh tunggale..
        E                   Am
pilih ketut opo wayan opo made..

Musik : Am Dm E Am
        Am Dm E Am
        Dm..Am..Dm..Am..

Reff :
        Am
 ora prawan ora rondho
         E
 aku ngerti kowe sopo
       E
 ora joko ora dudo
       F
 karo aku jane podho..

 Int. Dm..Am..

         Am
 aku wes mbok wanti-wanti
         E
 ojo nganti aku lali
         E
 tapi engkau lupa diri
         F        Am
 cintaku kau bawa pergi..

Int. Am...

          Am                    Dm
timbang mikir kowe penak turu wae..
         E                      Am
sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
E          Am                       Dm
njrone ngimpi terus kowe tak jak ngene..
         E                      Am
yen ra gelem penak diplekotho wae..

Musik : Am Dm E Am
        Am Dm E Am
        Dm..Am..Dm..Am..

Reff :
        Am
 ora prawan ora rondho
         E
 aku ngerti kowe sopo
       E
 ora joko ora dudo
       F
 karo aku jane podho..

 Int. Dm..Am..

         Am
 aku wes mbok wanti-wanti
         E
 ojo nganti aku lali
         E
 tapi engkau lupa diri
         F        Am
 cintaku kau bawa pergi..

Int. Am...

          Am                    Dm
timbang mikir kowe penak turu wae..
         E                      Am
sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
E          Am                       Dm
njrone ngimpi terus kowe tak jak ngene..
         E                      Am
yen ra gelem penak diplekotho wae..
         E                    Am  
yen ra gelem penak diplekotho wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Fm..Bb..G..
        Cm..Fm..G..G#..G..
        Cm...

        Cm               Fm
tanggal 30 oktober dek wingi..
    G               Cm
SMS-mu isih ono HP iki..
G          Cm                     Fm
tak simpen ono njrone folder pribadi..
           G
trus tak woco saben awan saben bengi..

        G#            G
soko terminal.. arjosari..
       G                 Cm
kowe pamit.. budhal nang bali..
         Cm              G
emboh denpasar.. embuh endi..
        G               Cm
emboh kecantol cowok australi..

          Fm               D#
nanging saiki.. kok ngajak bubar..
      G                    Cm   C
opo kowe kepincut cewek denpasar..
      Fm              D#
keputusanmu.. bulat tekatmu..
          G                Cm
mung pandongaku padhango dalanmu..

Int. Cm G#-G Cm-Cm-Cm

             Cm                 Fm
sing penting aku wes tau ngrasakke..
           G                      Cm
yen ngajak pisah aku mung manut wae..
G      Cm                     Fm
joko dudo denpasar akeh tunggale..
        G                   Cm
pilih ketut opo wayan opo made..

Musik : Cm Fm G Cm
        Cm Fm G Cm
        Fm..Cm..Fm..Cm..

Reff :
        Cm
 ora prawan ora rondho
         G
 aku ngerti kowe sopo
       G
 ora joko ora dudo
       G#
 karo aku jane podho..

 Int. Fm..Cm..

         Cm
 aku wes mbok wanti-wanti
         G
 ojo nganti aku lali
         G
 tapi engkau lupa diri
         G#       Cm
 cintaku kau bawa pergi..

Int. Cm...

          Cm                    Fm
timbang mikir kowe penak turu wae..
         G                      Cm
sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
G          Cm                       Fm
njrone ngimpi terus kowe tak jak ngene..
         G                      Cm
yen ra gelem penak diplekotho wae..

Musik : Cm Fm G Cm
        Cm Fm G Cm
        Fm..Cm..Fm..Cm..

Reff :
        Cm
 ora prawan ora rondho
         G
 aku ngerti kowe sopo
       G
 ora joko ora dudo
       G#
 karo aku jane podho..

 Int. Fm..Cm..

         Cm
 aku wes mbok wanti-wanti
         G
 ojo nganti aku lali
         G
 tapi engkau lupa diri
         G#       Cm
 cintaku kau bawa pergi..

Int. Cm...

          Cm                    Fm
timbang mikir kowe penak turu wae..
         G                      Cm
sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
G          Cm                       Fm
njrone ngimpi terus kowe tak jak ngene..
         G                      Cm
yen ra gelem penak diplekotho wae..
         G                    Cm..
yen ra gelem penak diplekotho wae..