Kunci Gitar Maqdalena ft. OM Nirwana – Nglilir Tengah Wengi Chord Dasar

Intro : C Em F G
        C Em F G

C                 Em
 nglilir tengah wengi..
              F
kelingan sliramu..
                G
sing ning jero ati..

C         -Dm     Em
 nglilir tengah wengi..
             F
kelingan esemmu..
              G
sing terus ngangeni..

Am               Em
 opo kowe ra kelingan..
      F                     G
karo aku sing ning kene dewean..

Reff :
    C                 Em
 nyatane.. ing naliko kae..
              F              G
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 Am            Em          F
  nanging saikine.. kowe lali..
       G                     C
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     Em           Bb
 nglilir.. tengah wengi..
       F                G
 opo kowe.. ra kelingan aku..

Int. C Em F G

C                 Em
 nglilir tengah wengi..
              F
kelingan sliramu..
                G
sing ning jero ati..

C                 Em
 nglilir tengah wengi..
             F
kelingan esemmu..
              G
sing terus ngangeni..

Am               Em
 opo kowe ra kelingan..
      F                     G
karo aku sing ning kene dewean..

Reff :
    C                 Em
 nyatane.. ing naliko kae..
              F              G
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 Am            Em          F
  nanging saikine.. kowe lali..
       G                     C
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     Em           Bb
 nglilir.. tengah wengi..
       F                G
 opo kowe.. ra kelingan aku..

Musik : C Em F G
        C Em F G

Reff :
    C                 Em
 nyatane.. ing naliko kae..
              F              G
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 Am            Em          F
  nanging saikine.. kowe lali..
       G                     C
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     Em           Bb
 nglilir.. tengah wengi..
       F                G   C
 opo kowe.. ra kelingan aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m D E
        A C#m D E

A                 C#m
 nglilir tengah wengi..
              D
kelingan sliramu..
                E
sing ning jero ati..

A         -Bm     C#m
 nglilir tengah wengi..
             D
kelingan esemmu..
              E
sing terus ngangeni..

F#m              C#m
 opo kowe ra kelingan..
      D                     E
karo aku sing ning kene dewean..

Reff :
    A                 C#m
 nyatane.. ing naliko kae..
              D              E
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 F#m           C#m         D
  nanging saikine.. kowe lali..
       E                     A
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     C#m          G
 nglilir.. tengah wengi..
       D                E
 opo kowe.. ra kelingan aku..

Int. A C#m D E

A                 C#m
 nglilir tengah wengi..
              D
kelingan sliramu..
                E
sing ning jero ati..

A                 C#m
 nglilir tengah wengi..
             D
kelingan esemmu..
              E
sing terus ngangeni..

F#m              C#m
 opo kowe ra kelingan..
      D                     E
karo aku sing ning kene dewean..

Reff :
    A                 C#m
 nyatane.. ing naliko kae..
              D              E
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 F#m           C#m         D
  nanging saikine.. kowe lali..
       E                     A
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     C#m          G
 nglilir.. tengah wengi..
       D                E
 opo kowe.. ra kelingan aku..

Musik : A C#m D E
        A C#m D E

Reff :
    A                 C#m
 nyatane.. ing naliko kae..
              D              E
 bien nate janji.. ora bakal lali..
 F#m           C#m         D
  nanging saikine.. kowe lali..
       E                     A
 karo ucapanmu sing naliko kae..
     C#m          G
 nglilir.. tengah wengi..
       D                E   A
 opo kowe.. ra kelingan aku..