Kunci Gitar Ratna Antika – Tikungan Konco Chord Dasar

Intro : C G Am..
        Dm A/C# Dm G..
        F..Fm..G..

C          G/B
wes pirang tahun..
      Am          Em
aku bareng karo kowe..
      F       Em
malah saiki kowe..
     Dm        G
karo koncoku dewe..

C        G/B
wes akeh loro..
Am            Em
seng tak rasakne..
      F         Em
mergo perjuanganku..
     Dm       G
mbok sepelekne..

F      G
remuk atiku..
         C     G/B       Am   
ngerti kowe gandeng karo koncoku
  F           G           C
cukup sakmene.. gelone atiku..

Reff :
 F      G         C   G/B   Am
 aku ra nyongko.. aku ra ngiro..
     F                 G      C
 koe katresnan karo koncoku dewe..
 F     G        C   G/B  Am
 aku nelongso.. ora percoyo..
        F        G                  C  (G-Am-Dm)
 tegone koncoku.. nikung kowe teko aku..

Musik : C F G C -G/B Am F G..
        Em..Am..F..G F-F-G

      F         G
tak iklasne awakmu
       C       G/B       Am
kuwi paling pancen dalan uripmu..
  F       G              C
cukup aku.. dadi masa lalumu..

Reff :
 F      G         C   G/B   Am
 aku ra nyongko.. aku ra ngiro..
     F                 G      C
 koe katresnan karo koncoku dewe..
 F     G        C   G/B  Am
 aku nelongso.. ora percoyo..
        F        G                  C
 tegone koncoku.. nikung kowe teko aku..

 F      G         C      G/B Am
 aku ra nyongko.. aku ra ngiro..
     F                 G      C
 koe katresnan karo koncoku dewe..
 F     G        C   G/B  Am
 aku nelongso.. ora percoyo..
        F        G                  C
 tegone koncoku.. nikung kowe teko aku..

      F         G
tak iklasne awakmu
       C       G/B       Am
kuwi paling pancen dalan uripmu..
  F       G               C
cukup aku.. dadi masa lalumu..
  F       G               C
cukup aku.. dadi masa lalumu..